BIFF 2014

Beneath the Harvest Sky

2013 • 1t 56m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Beneath the Harvest Sky
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Aron Gaudet, Gita Pullapilly
Manus
Aron Gaudet, Gita Pullapilly
Foto
Steven Capitano Calitri
Produsent
Aron Gaudet, Gita Pullapilly, Kavita Pullapilly
På terskelen til livet

17 år gamle Casper og Dominic vokser opp i Van Buren, Maine, en gudsforlatt liten småby nær grensen mot Canada. Casper er like hissig og uforutsigbar som Dominic er sindig og pålitelig, og likevel er de uadskillelige. Van Buren er et sted hvor ingenting skjer, og hvor unge menn i praksis kun har tre valg: 1) De kan bli boende og ta seg en dårlig betalt jobb innen potethøsting, 2) de kan smugle narkotika over den canadiske grensen, og 3) de kan komme seg så langt ut av byen som overhodet mulig. Casper og Dominics plan er å reise til Boston, men når førstnevntes 15 år gamle kjæreste Tasha viser seg å være gravid, tvinges de til å konfrontere det faktum at skjebnen har svært ulike planer for dem.

BENEATH THE HARVEST SKY er spillefilmdebuten til regissørduoen Aron Gaudet og Gita Pullapilly. Med sine høyst overbevisende skuespillerprestasjoner og sitt vakre, nærmest dokumentariske fotoarbeid, er dette et drama som fanger den lammende kjedsomheten og det desperate behovet etter å oppleve noe mer som så ofte rammer unge mennesker på små, avsidesliggende steder.

Regi

Aron Gaudet (USA, 1974) og Gita Pullapilly (USA, 1977) Filmografi: BENEATH THE HARVEST SKY ER regissørduoens spillefilmdebut

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}