BIFF 2016

Diving Into the Unknown

2016 • 1t 25m • Finland / Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Diving Into the Unknown
Språk
engelsk/finsk/norsk/svensk
Undertekster
engelsk
Regi
Juan Reina
Manus
Juan Reina
Foto
Jarkko M. Virtanen, Tuukka Kovasiipi
Produsent
Juho Harjula
En nervepirrende undervannsthriller fra virkeligheten

I februar 2014 legger fem finske dykkere ut på en krevende og risikabel ekspedisjon: De skal nemlig dykke gjennom en fem kilometer lang og 130 meter dyp undervannsgrotte i Pluradalen i Nordland. Et sted på veien går det fryktelig galt, og to av dykkerne omkommer. Både norske og britiske dykkere forsøker å hente opp de to omkomne, men må gi opp, og grotten blir stengt av myndighetene på ubestemt tid. De tre overlevende dykkerne bestemmer seg derfor for å vende tilbake til Pluradalen for å hente ut likene av sine døde kamerater – et oppdrag som må skje i all hemmelighet.

DIVING INTO THE UNKNOWN forteller historien om en sammensveiset vennegjeng som elsker å dykke, og om en utfordrende og risikabel sport som krever riktig blanding av lidenskap og evne til å holde hodet kaldt og overvinne frykten. Vennskapet mellom dykkerne står sterkt, og er selve grunnforutsetningen for at det i det hele tatt er mulig å gjennomføre den risikable redningsaksjonen – men for at ikke grotten skal kreve flere liv må de samarbeide og stole på hverandre hvert sekund av oppdraget.

Regi

Juan Reina (Finland) Filmografi: 6954 KILOMETRES TO HOME (2013), ALBINO UNITED (2010), ISETA: BEHIND THE ROADBLOCK (2008)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}