BIFF 2020

Our Oceans: A Journey of Discovery

2019 • 1t 30m • Sør-Afrika

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
engelsk
Undertekster
uten
Regi
Charlie Luckock
Foto
Moses Tau, Jason Boswell
Produsent
Lauren van Nijkerk, Sherene Kingma, Charlie Luckock
En visuelt slående reise gjennom de marine økosystemene vi står i fare for å miste for godt

Verdenshavene er i krise, og mye skyldes menneskeheten. Dette er utgangspunktet for den aktivistiske dokumentaren OUR OCEANS: A JOURNEY OF DISCOVERY. Her følger vi en gruppe forskere, dykkere og fotografer som legger ut på en ekspedisjon langs Sør-Afrikas kyst for å dokumentere det fantastiske mangfoldet av liv og identifisere truslene som disse skjøre økosystemene nå står overfor. Når kamerateamet mønstrer på forskningsskipet Angra Pequena, er det duket for en visuelt spektakulær reise under og over vann, som viser oss et utvalg av de vakre, forbløffende og umistelige skapningene som står i fare for å bli utryddet.

OUR OCEANS viser oss hvordan forsøpling, forurensning og rovdrift på naturressurser er i ferd med å gjøre uopprettelig skade på livet i havet – en ødeleggelse som til syvende og sist vil slå tilbake på oss selv. Med sin dokumentasjon av unike naturfenomener og banebrytende forskning, er dette en inspirerende påminnelse om hva vi står i fare for å miste dersom vi ikke handler raskt.

Tirsdag 29. september var det Utevisning av OUR OCEANS: A JOURNEY OF DISCOVERY på Nykirkekaien.

Regi

Charlie Luckock (Sør-Afrika) Filmografi: THE EDGE OF EXISTENCE (2020), FAR FROM HOME (2019), NIGERIA’S LOST GENERATION (2017)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}