SUPERVENTION er intet mindre enn Norges første helaftens ski..." /> SUPERVENTION er intet mindre enn Norges første helaftens ski..."/> SUPERVENTION er intet mindre enn Norges første helaftens ski...">
BIFF 2013

Supervention

2013 • 1t 37m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Supervention
Språk
Norsk
Undertekster
Ingen
Regi
Filip Christensen, Even Sigstad, Lasse Nyhaugen (co-regi), Jan Petter Aarskog (co-regi)
Foto
Filip Christensen, Even Sigstad, Lasse Nyhaugen, Jan Petter Aarskog, Espen Kristiansen, Niels Windfeldt
Produsent
Filip Christensen
En roadmovie på ski og brett

«Dette er ikke kaffeskjelven, for å si det sånn», sier skiløper Eirik Finseth i det han holder opp hånden som han ikke klarer å holde i ro. Og det er ikke bare menneskene foran kamera som får kjenne på adrenalinet i løpet av SUPERVENTIONs 85 majestetiske minutter. Publikum får bli med på en reise fra nedlagte gruvebyer på Svalbard til fjelltopper i Alaska hvor mennesker aldri har satt sin fot, og får se snøskred og isbjørn på nært hold.

SUPERVENTION er intet mindre enn Norges første helaftens ski- og snowboardfilm på kino. De unge folkene i Field Productions, ledet an av regissør/produsent-teamet Filip Christensen og Even Sigstad, har lenge vært i verdenstoppen innen sjangeren, og deres forrige film BEING THERE ble vist på BIFF i 2011. Nå er de klare for å nå det virkelig store publikummet, og tar i bruk mer dokumentariske grep for å skape en majestetisk roadmovie som tar oss med over hele verden. På rollelisten finner vi blant andre alpinkjører Aksel Lund Svindal, snowboarder Terje Håkonsen og skihopper Tom Hilde.

Regi

FILIP CHRISTENSEN er grunnlegger av Field Productions, et av verdens ledende produksjonselskap for skifilmer. Allerede som 20-åring vant hans GET LUCKY (2008) hovedprisen på den prestisjefylte skifilmfestivalen i Montreál. BIFF-suksessen BEING THERE (2011) var hans åttende film.

 

EVEN SIGSTAD regnes som en av nordens beste railkjørere. I Field Productions er han både foran og bak kamera, som kjører, medregissør og klipper.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}