BIFF 2018

The World Before Your Feet

2018 • 1t 35m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
engelsk
Undertekster
utekstet
Regi
Jeremy Workman
Foto
Jeremy Workman
Produsent
Jeremy Workman
Gå mann!

Etter å ha spart opp penger i flere år, sa sivilingeniør Matt Green opp jobben og leiligheten – for å gå. De siste seks årene har han arbeidet for å virkeliggjøre sin drøm om å gå hver eneste gate, vei og aveny i New York City. I THE WORLD BEFORE YOUR FEET følger regissør Jeremy Workman Green ut på tur, og fanger både hans møter med nysgjerrige forbipasserende og hans kuriøse observasjoner om alt fra butikkskilt til storbyens religiøse utvikling.

Green har tidligere vandret på tvers av det amerikanske kontinentet, fra Rockaway Beach, New York til Rockaway Beach, Oregon, men dette blekner i forhold til hans pedantiske kartlegging av New Yorks fem bydeler. Hva er det som får et menneske til å gi slipp på alt for å gjøre noe som i utgangspunktet virker fullstendig meningsløst? Filmen gir ingen konkrete svar, men etter hvert som vi følger Green på hans daglige vandringer, innser vi at meningen blir til mens vi går. THE WORLD BEFORE YOUR FEET er en unik og fascinerende film om mennesker og byer som garantert vil få deg til å se på omgivelsene med nye øyne.

NB: Spesialvisning av THE WORLD BEFORE YOUR FEET på Gåbyen: Byen for dine føtter mandag 01. oktober kl. 08:00 med påmelding. Les mer.

I samarbeid med Byarkitekten i Bergen. Les mer.

Regi

Jeremy Workman (USA) Filmografi: MAGICAL UNIVERSE (2013), WHO IS HENRY JAGLOM? (1995)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}