BIFF 2019

This Is Not Berlin

2019 • 1t 52m • Mexico

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Esto no es Berlín
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Hari Sama
Manus
Rodrigo Ordoñez, Hari Sama, Max Zunino
Foto
Alfredo Altamirano
Produsent
Ale García, Antonio Urdapilleta, Verónica Valadez P., Hari Sama
Hvem trenger Berlin når man har Mexico by?

Året er 1986, Mexico er vertskap for fotball-VM, og bestevennene Carlos og Gera føler seg fremmedgjort fra middelklassesamfunnet de er en del av. Når Carlos reparerer en synth for bandet til Geras hippe storesøster Rita, tar imidlertid livene deres en høyst interessant vending: Rita tar de to 17-åringene med på den sagnomsuste nattklubben El Azteca, hvor de blir innviet i en ny verden av overskridende musikk, seksualitet, rus og politikk. Dette blir startskuddet for en svært begivenhetsrik oppdagelsesreise gjennom 80-tallets alternative Mexico.

THIS IS NOT BERLIN vibrerer med ungdommelig livsglede og viser deg et Mexico du neppe har sett maken til på film tidligere. Dette er et neonfarget landskap av svette dansegulv, dystre post-punk-konserter, dramatiske demonstrasjoner og uoppredde senger, hvor skjellsettende opplevelser venter rundt hvert hjørne. Med sin fjerde spillefilm har Hari Sama laget et eksepsjonelt stilfullt og velspilt oppvekstdrama basert på personlige erfaringer og et upåklagelig øre for musikk.

Regi

Hari Sama (Mexico) Filmer i utvalg: SUNKA RAKU: ALEGRÍA EVANESCENTE (2015), DESPERTAR EL POLVO (2013), EL SUEÑO DE LU (2011)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}