BIFF kjører Dele-biler

BIFF og Dele/Bildeleringen har inngått samarbeid om transport

BIFF og Dele/Bildeleringen har inngått samarbeid om transport

Bergen internasjonale filmfestival ønsker å være en bærekraftig og miljøvennlig filmfestival. Derfor har BIFF og Dele/Bildeleringen inngått et samarbeid om transport. 

BIFF har som mål å tilby bærekraftig transport for reiser i Bergen under festivalen. Dele ønsker å bidra positivt til hele kultursektoren i Bergen, både med tanke på grønnere transportalternativer og rimelige priser. Dele har en stor flåte elektriske biler som BIFF vil benytte for å tilby transport med utslippsfrie biler til transport av gjester og for avvikling av festivalen. 

Det er derfor stor stas for BIFF og Dele å være samarbeidspartnere for festivalen i 2022 og kunne samarbeide om transport for en mer bærekraftig filmfestival. 

Om Dele

Dele/Bildeleringen er et ikke-kommersielt bilkollektiv startet og eid av bergensere, og er 100 % finansiert og eid av medlemmene. Som bilkollektiv står bærekraft helt sentralt, og det er et av grunnprinsippene bak bildeling som en mer miljøvennlig og solidarisk måte å bruke bil på. Vi synes derfor at det er stor stas å kunne bidra til at Bergen internasjonale filmfestivals mål om å bli en grønnere festival.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

-> Les mer om Dele

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
{{loaderText}}