VGTV pitch 2022

Pitch din kortdokumentar for VGTV – påmelding innen 14. oktober

Pitch din kortdokumentar for VGTV

<br>Søndag 23. oktober har filmskapere og produksjonsselskaper mulighet til å møte innkjøpssjef i VGTV, Andreas Fay, på Kulturhuset.


Søndag 23. oktober har filmskapere og produksjonsselskaper mulighet til å møte innkjøpssjef i VGTV, Andreas Fay, på Kulturhuset.

Vinneren av pitchekonkurransen for kortdokumentar mottar 10.000 kr til utvikling, samt en intensjonsavtale om videre samarbeid med VGTV. Prosjektene skal være i utviklingsfase, eller i tidlig produksjonsfase – ikke ferdig produsert. Hver filmskaper har 5 minutter på seg til å overbevise VGTV om at nettopp deres idé er verdt å satse på. Pitchen skal først og fremst presenteres muntlig på en overbevisende og engasjerende måte, men det er også ønskelig at noe visuelt materiale blir presentert. Send en kort beskrivelse av prosjektet (2-3 linjer), samt eventuell link til en teaser/trailer/pilot til fay@vg.no innen fredag 14. oktober kl 12:00. VGTV velger på forhånd 8 prosjekter, og alle pitchedeltakere får akkreditering til BIFF. Vinnerprosjektet kontaktes i etterkant av festivalen, og annonseres på BIFFs nettsider.  

{{loaderText}}