BIFF 2011

A Complete History of My Sexual Failures

2008 • 1t 30m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
A Complete History of My Sexual Failures
Regi
Chris Waitt
Sex, sannheter og videotape

Filmskaper Chris Waitt plages av at hver eneste jente han har vært sammen med har dumpet ham, og bestemmer seg for å oppsøke dem alle for å finne ut hva som gikk galt. Han oppdager imidlertid raskt at svært få ønsker å ha noe som helst med ham å gjøre, enda mindre medvirke i filmen hans.

A COMPLETE HISTORY OF MY SEXUAL FAILURES er en dokumentar som er på sitt beste når hovedkarakteren er på sitt verste. Waitt balanserer humoristisk historiefortelling med selvutslettende ærlighet på en måte som har fått flere til å tro at filmen er en mockumentary, men selv hevder han at de eneste rekonstruksjonene er et par av telefonsamtalene i begynnelsen. Fortellingen tillater seg dessuten noen vanvittige sidespor, som når filmskaperen tar ulike grep for å få sin dårlig fungerende penis opp å stå. Waitt våger med andre ord å bevege seg fra det personlige over i det private, og har laget en svært morsom film som stiller noen interessante spørsmål om hvor mye man kan by på av både seg selv og andre på film.

Regi

Chris Waitt er en britisk regissør, musiker og skribent født i 1974. Etter et mindre heldig forsøk på å lykkes med en musikerkarriere, begynte Waitt å skrive og regissere kortfilmer og kortdokumentarer. I 2008 fullførte han sin første spillefilm, A COMPLETE HISTORY OF MY SEXUAL FAILURES, en åpenhjertig og humoristisk dokumentar.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}