BIFF 2021: 20.-28. oktober

Frivilligpåmeldingen 2020

frivillig 2019 biff_Ådne_Dyrnesli_02.jpg


BIFF er den største filmfestivalen i Norge, og til det trenger vi over 180 frivillige som er med på å gjøre festivalen mulig. Bli med, og opplev festivalen fra innsiden!

Les mer om arbeidsoppgavene under. Har du spørsmål? Ta kontakt på frivillig (at) biff.no!

Frivilligoppgaver

Kinovert: Som kinovert er du en av de som mest kontakt med publikum. Du bidrar på de ulike arenaene der det vises film med innslipp, rydding av saler, informasjon og være behjelpelig ved skolevisninger. Dette er den gruppen vi har behov for flest frivillige.

Skiftansvarlig: Liker du å ha ansvar og bygge gode team? Skiftansvarlig har ansvar for de frivillige på Magnus Barfot og er kommunikasjonsleddet mellom arenaen og frivilligkoordinator. Her har man oversikt over hva som skjer på arenaen når det gjelder visninger og Q As (spørsmålsrunder med regissør/medvirkende/gjest etter visninger).

Infobod: Er du glad i å prate med folk? Hvert år har BIFF en informasjonsstand på Magnus Barfot. Her skal du være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, frivillige, presse og gjester for så å videreformidle dem til de riktige kanalene i organisasjonen. Du kan også anbefale filmer til publikum som kommer innom for å få filmtips. Stillingen forutsetter serviceinnstilling og selvstendighet og gode språkkunnskaper er nødvendig. I år vil vi også ha en informasjonsstand på Bergen lufthavn Flesland, hvor frivillige blir en del av vårt vertskap ved å møte våre gjester og veilede de til transport, i tillegg til å svare på spørsmål og gi informasjon om festivalen.

Akkreditering: Hovedoppgaven er å ta imot deltakere og festivalens gjester ved å dele ut akkrediteringsmapper, formidle informasjon og yte service. Du er en av de første personene de møter på festivalen, så her gjelder det å være glad i å kommunisere med folk. Det er ønskelig at du kjenner til alle arenaene og har gode språkkunnskaper.

Sjåfør: Er du serviceinnstilt, har førerkort og god kjennskap til Bergen? Som sjåfør er hovedoppgaven å kjøre gjester samt ulike leveranser til og fra festivalens ulike arenaene. Her er en forutsetning at du kan yte god service og hjelpe til med bagasje og lignende.

Løpevakt: Er du allsidig og har god kunnskap om sosiale medier? Hovedjobben din er å være tilgjengelig for oppgaver som oppstår underveis i løpet av skiftet. Det er stor variasjon i både arbeidsoppgaver og arbeidsmengde. Dette er en variert, og til tider utfordrende jobb. Om du er stødig i sosiale medier vil det kunne være arbeidsoppgaver innenfor dette også.

Distribusjon: Har du god kjennskap til Bergen og liker å gå? Jobben er å henge opp plakater, dele ut flyers og kataloger i nærområdet både før og under festivalen. Dette er en jobb som man kan fordele i kortere vakter over flere dager, og hvis man ønsker kan man være ferdig før festivalen begynner.

Fotograf: Ettersom det er mange spennende ting som foregår under festivalen ønsker vi å dokumentere dette. Det er en fordel om du er interessert i sosiale medier ettersom vi vil dele de flotte øyeblikkene med publikum. Til denne jobben trenger du eget kamera.

Praktisk avvikling: Dette er en jobb for folk som nyter en variasjon i frivillighetsopplevelser. Det inkluderer rigging før og etter festivalen, rigging til fester og andre arrangement. Du vil også være vert på forskjellige fester. Det er et pluss hvis du har førerkort for bil.

Har du spørsmål? Ta kontakt på frivillig (at) biff.no!