BIFF 2018: 26. september - 4. oktober

Frivilligpåmelding 2018

velkommen-frivillige

 

Hvert år jobber det over 160 frivillige under festivalen. Som frivillig jobber du ca 24 timer til sammen og da kan du se så mye filmer du vil!

FRIBILLIGPÅMELDINGEN 2018 er stengt. Tusen takk til alle som meldte seg på!

Frivilligoppgaver

Kinovert: Som kinovert er du en av de som mest kontakt med publikum. Du bidrar på de ulike arenaene der det vises film med innslipp, rydding av saler, informasjon og være behjelpelig ved skolevisninger. Dette er den gruppen vi har behov for flest frivillige.

VR-vert: I tillegg til filmene vi viser under festivalen har vi en VR utstilling på Visningsrommet på USF. Som VR-vert er du den personen publikum vil møte under sine besøk til utstillingen BIFF Expanded. Du har ansvar for å hjelpe dem med VR-utstyret, samt sørge for at besøkende får en fornøyelig og velorganisert opplevelse, også når det er mange mennesker.

Skiftansvarlig: Liker du å ha ansvar og bygge gode team? Skiftansvarlig har ansvar for de frivillige på Magnus Barfot og er kommunikasjonsleddet mellom arenaen og frivilligkoordinator. Her har man oversikt over hva som skjer på arenaen når det gjelder visninger og Q As (spørsmålsrunder med regissør/medvirkende/gjest etter visninger).

Infobod: Er du glad i å prate med folk? Hvert år har BIFF en informasjonsstand på Magnus Barfot. Her skal du være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, frivillige, presse og gjester for så å videreformidle dem til de riktige kanalene i organisasjonen. Du kan også anbefale filmer til publikum som kommer innom for å få filmtips. Stillingen forutsetter serviceinnstilling og selvstendighet og gode språkkunnskaper er nødvendig.

Akkreditering: Hovedoppgaven er å ta imot deltakere og festivalens gjester ved å dele ut akkrediteringsmapper, formidle informasjon og yte service. Du er en av de første personene de møter på festivalen, så her gjelder det å være glad i å kommunisere med folk. Det er ønskelig at du kjenner til alle arenaene og har gode språkkunnskaper.

Sjåfør: Er du serviceinnstilt, har førerkort og god kjennskap til Bergen? Som sjåfør er hovedoppgaven å kjøre gjester samt ulike leveranser til og fra festivalens ulike arenaene. Her er en forutsetning at du kan yte god service og hjelpe til med bagasje og lignende.

Løpevakt: Er du allsidig og har god kunnskap om sosiale medier? Hovedjobben din er å være tilgjengelig for oppgaver som oppstår underveis i løpet av skiftet. Det er stor variasjon i både arbeidsoppgaver og arbeidsmengde. Dette er en variert, og til tider utfordrende jobb. Om du er stødig i sosiale medier vil det kunne være arbeidsoppgaver innenfor dette også.

Distribusjon: Har du god kjennskap til Bergen og liker å gå? Jobben er å henge opp plakater, dele ut flyers og kataloger i nærområdet både før og under festivalen. Dette er en jobb som man kan fordele i kortere vakter over flere dager, og hvis man ønsker kan man være ferdig før festivalen begynner.

Fotograf: Ettersom det er mange spennende ting som foregår under festivalen ønsker vi å dokumentere dette. Det er en fordel om du er interessert i sosiale medier ettersom vi vil dele de flotte øyeblikkene med publikum. Til denne jobben trenger du eget kamera.

Praktisk avvikling: Dette er en jobb for folk som nyter en variasjon i frivillighetsopplevelser. Det inkluderer rigging før og etter festivalen, rigging til fester og andre arrangement. Du vil også være vert på forskjellige fester. Det er et pluss hvis du har førerkort for bil.

Har du spørsmål? Ta kontakt på frivillig (at) biff.no!