BIFF 2021: 20.-28. oktober

Se BIFF+ hjemme

biff pluss .png


Et kuratert utvalg tidligere BIFF-titler og et eksklusivt utvalg filmer fra årets program – rett inn i din egen stue.

Gå til BIFF+

Kall det hva du vil – BIFF-i-stuen, karantene-BIFF, hjemme-med-sykt-barn-BIFF, eller bare ikke-i-Bergen-BIFF.

Vi lanserer vår egen løsning for leiefilm på nett: BIFF+ er en strømmetjeneste for deg som elsker BIFF og som stoler på kurateringen vår, men som av ulike grunner må eller velger å se film hjemme.

For deg som ikke kan besøke våre kinosaler under BIFF, kan nå over halvparten av filmene på årets program strømmes på BIFF+ fra dagen etter festivalpremieren og ut måneden – eller til den blir utsolgt. Enkelte av årets festivalfilmer har et begrenset antall visninger på BIFF+, så det kan bli utsolgt også på nett.

Her får du oversikt over årets filmer på BIFF+.

BIFF+ skal være åpent hele året, og filmene fra tidligere års BIFF vil fortsette å være tilgjengelig, også etter oktober.

Spre ordet til familie og venner, for dette er BIFF for hele landet!

Prøv selv: Gå til BIFF+

-----

Hvilke filmer kan jeg se på BIFF+?
Både filmer fra årets festival, og en rekke filmer fra tidligere års BIFF vil bli gjort tilgjengelig på BIFF+. Her får du oversikt over årets filmer på BIFF+.

Hvilke filmer fra årets program kommer på BIFF+?
Rundt 70 av de nesten 120 titlene fra årets program blir tilgjengelig på BIFF+. De første filmene fra årets festival blir gjort tilgjengelig mandag 12. oktober, og deretter vil de åpnes for strømming dagen etter filmen har blitt vist første gang på BIFF. Her får du oversikt over årets filmer på BIFF+.

Hva koster det å leie en film?
Fra 20 kr til 65 kr for å strømme en film. Prisen varierer om filmen er på årets festival (65 kr), eller om den har vært på tidligere års BIFF (40 kr), eller om det er en kortfilm (20 kr). Du betaler med andre ord kun for de filmene du vil se.

Trenger man et abonnement?
Nei, man trenger ikke abonnement. Du kan velge hvilken film man skal se og kun leie den.

Kan man se BIFF+ i utlandet?
Nei, plattformen er begrenset til bruk i Norge.

Kan filmer bli utsolgt på BIFF+?
Ja! Noen av filmene fra årets festival har et begrenset antall visninger på nett, og kan bli utsolgt.

Kan jeg se om det er få visninger igjen av en film på BIFF+?
Nei, filmene er enten tilgjengelige eller utsolgt.

Hvor lenge er filmene tilgjengelig?
Filmene fra årets festivalprogram vil være tilgjengelig for leie ut oktober, eller til det er utsolgt for visninger. Filmene fra tidligere års BIFF vil være tilgjengelig også etter festivalen.

Når kan jeg begynne å se film på BIFF+?
Allerede fra 30. september vil du kunne leie filmer fra tidligere års BIFF. Bruk anledningen til å varme opp med festivalfavoritter! De første filmene fra årets festival blir gjort tilgjengelig mandag 12. oktober, og deretter vil de åpnes for strømming dagen etter filmen har blitt vist første gang på BIFF.

Hvordan kan jeg se BIFF+ på tv-en min?
Én løsning er å koble datamaskinen til tv-en direkte ved hjelp av en kabel og se film via nettleseren. Det vil også komme apper som gjør at du kan strømme filmen til tv-en via Apple AirPlay eller Google Chromecast fra mobiltelefonen eller iPaden din. Vi opplever at det er problemer med undertekst i Safari, men at det fungerer i andre nettlesere.

Hvor finner jeg apper for BIFF+?
Apper vil etterhvert være tilgjengelig i både Apple AppStore og Google Play. Direkte lenke kommer. Vi jobber med å finne løsninger for å tilby BIFF+ også til tv-er og tv-bokser fra tv- og bredbåndsleverandører.

Er det aldersgrense på BIFF+? Ja, generell aldersgrense på BIFF+ er 15 år.

Gå til BIFF+